geslaagd communiefeest met afscheid

Zondag 26 mei was het feest in de Maria Middelares kerk: Suze, Gabriela, Paris en Jente mochten hun Eerste Heilige Communie doen. De kerk was feestelijk versierd, het kinderkoor zong overtuigend de mooie liedjes en de kerk zat vol met familie, vrienden en parochianen. Pastoor Broeders ging voor in de viering. De sfeer was warm, plechtig, feestelijk en eerbiedig.

De samenwerking met de Hartebrug kwam deze keer heel mooi tot uiting doordat Paris bij ons haar E.H. Communie deed. De familie kijkt terug op een warm welkom en beleefde een mooie viering. Bedankt allen die geholpen hebben om de communicantjes een speciale herinnering aan deze dag te geven.

Er was ook een afscheid tijdens de viering: Jolien van der Lelij (midden op de foto) en Nicolien Joziasse (links) stappen uit de werkgroep na 9 jaar voorbereiden van een heleboel kinderen op hun E.H. Communie. Zij werden zeer verdiend in  het zonnetje gezet met feestelijke bloemen en een dankwoord van Wilbert van Erp namens het parochiebestuur.

Jammer genoeg zijn er nog geen enthousiaste vrijwilligers opgestaan die hun taak willen overnemen. Bent u diegene?! Dan helpen Jolien en Nicolien u graag om samen met de Maaike Elink Schuurman van de Hartebrug (rechts) een goede start te maken voor de communicantjes van 2020. Die gunnen we toch ook zo’n feest? Graag melden via het secretariaat (zie boven).