Vieringen

Alle zondagsvieringen in de Lam Gods zijn om 9u30. Dit is gedaan om de vieringen in Regio Zuid goed op elkaar af te stemmen. Want op zaterdagmiddag om 17 uur is er een Eucharistieviering in de Petruskerk aan de Lammenschansweg en op zondagmorgen om 11u15 in de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat.

Er zijn geen doordeweekse vieringen in de Lam Gods, wel op dinsdag en vrijdag om 09 uur in de Petruskerk, ook in de regio Zuid.

De vieringen zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl , (zoeken bij Zuid-Holland en daarna Leiden). 

DatumAntonius
gesloten
Maria Middelares
9u30
Zondag 28 aprilEucharistie en KWD
Pater Kortekaas
Zondag 5 meiEucharistie
Pastor van der Helm
Hemelvaart 9 mei10 UUR Eucharistie
Pastor van der Helm
Zondag 12 meiEucharistie
Pastoor Smith
Zondag 19 mei
PINKSTEREN
10 UUR Oecumenische viering
Zondag 26 meiEucharistie
Pastoor Smith

Kinderwoorddiensten (KWD)

In een KWD krijgen kinderen de lezing volgens het liturgisch rooster, op hun niveau, aangeboden. Er wordt over gesproken en er wordt een speelse verwerking aangeboden. KWD-en vinden normaal plaats op de 4e zondag van de maand, buiten de schoolvakanties.


Woord- en Gebedsvieringen

Eén zondag per maand verzorgt een werkgroep de viering. De lezingen van dat weekend worden ruim tevoren besproken met catechete Marieke Maes. Iedere parochiaan is welkom die avonden bij te wonen, ze zijn erg boeiend! Ze vinden plaats op de donderdagavond van 20-22 uur in de Antonius pastorie. Zie bij “Nieuws” voor precieze data.

Contactpersoon: W. van Erp, 06-27058060 of vanerp@outlook.com